Vestra Zorg Residentie gaat werken met ons ECD, PUUR. - PUUR.


Vestra Zorg Residentie gaat werken met ons ECD, PUUR.

Deel dit bericht:
     

Heugdelijk nieuws dat we natuurlijk graag met jullie delen!

Alweer een zorgorganisatie die overtuigd is van de kracht van het werken met ons zorgdossier. Dit keer zijn het de zorgprofessionals van Vestra Zorg en Fellow Homes die met ons ECD PUUR. voor woonzorg gaan werken. 


Fellow Homes levert Fellows, ofwel zorgprofessionals, voor ouderen en mindervaliden waar en wanneer dat nodig is. Door ervaring in de zorgsector zijn zij in staat om snel, passende zorg te bieden zonder dat het ten koste gaat van de zorgkwaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van dé passende zorgprofessional welke is afgestemd met de zorgvrager voor korte of lange termijn.

 

Nathalie van der Burg | Business Development Manager-Care bij Fellow Homes

“Wij, bij Vestra Zorg en Fellow Homes, zijn vernieuwend in onze persoonlijke werkwijze en de ontwikkeling van nieuwe zorgconcepten. In Ecare vonden we een partner die een vergelijkbare persoonlijke aanpak in dienstverlening heeft en het vermogen om mee te gaan in nieuwe ontwikkelingen. De snelheid waarmee we kunnen gaan implementeren en de flexibiliteit van de medewerkers van Ecare, gaven uiteindelijk de doorslag om te kiezen voor PUUR.”


Fellow Homes richt zich naast kleinschalige ouderenzorg, met een focus op dementie ook op GGZ problematiek. In de nabije toekomst gaan ze ook meerdere grotere locaties met unieke verblijven voor respijt- en revalidatiezorg aanbieden. Ons zorgdossier PUUR. wordt vanaf 1 oktober ingezet bij de nieuw te openen zorglocatie Vestra Zorgresidentie in Zutphen, met de intentie om in de nabije toekomst ook op de andere zorglocaties over te stappen naar PUUR. 

Welkom bij de club Vestra Zorg & Fellows Homes! Wij hebben er zin in. 


Benieuwd of PUUR. ook wat voor jouw zorgorganisatie is? Neem een kijken in ons dossier door middel van onze interactieve demo. Deze geeft je de gelegenheid zelf eens rond te kijken en te klikken in PUUR. voor de verpleeghuiszorg.Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van