Ecare breidt ECD uit met Wlz-raadpleegfunctie - PUUR.

Ecare breidt ECD uit met Wlz-raadpleegfunctie

Deel dit bericht:
     

Nieuwe Wlz-raadpleegfunctie in PUUR.

voorkomt veel uitzoekwerk door afgekeurde declaraties

Het elektronisch cliënten dossier in PUUR. is uitgebreid met de Wlz-raadpleegfunctie. Het geeft zorgprofessional een signaal als een cliënt bij het in zorg melden voor bijvoorbeeld de Zvw al een Wlz-indicatie heeft. Dit behoedt zorgorganisaties voor afgekeurde declaraties en onnodig correctiewerk achteraf.


wlz-raadpleegfunctie in PUUR.

Direct een notificatie

Veel zorgprofessionals maken bij het in zorg melden van een cliënt voor wijkverpleging een assessment voor de Zvw. Maar soms is er al een indicatie gesteld door het CIZ en valt die zorg onder de Wlz waardoor de verzekeraar terecht de declaratie afkeurt. Het kost de administratie dan veel werk om die fout te herstellen.

Door de Wlz-raadpleegfunctie ontvangt de zorgverlener bij het in zorg melden al direct een notificatie als de cliënt een Wlz-indicatie heeft. Juist ook als er nog geen toewijzing van het zorgkantoor is.


Digitaal zorgdossier
ecd software puur

Voorkom administratieve rompslomp

“Door deze functie bespaart een zorgorganisatie veel tijd”, zegt Aileen van Geffen, product owner van PUUR.

“Er kan direct contact worden gezocht met het zorgkantoor voor het ontvangen van zorgtoewijzingen. En de administratie heeft dan niet meer te maken met afgekeurde declaraties. Dat is fijn, want het corrigeren van afgekeurde declaraties zorgt voor een hoop werk: voor zowel de administratie als de zorgprofessional. De Wlz-raadpleegfunctie voorkomt daarom administratieve rompslomp en ik weet zeker dat zorgorganisaties hier veel plezier aan zullen beleven.”

De Wlz-raadpleegfunctie is beschikbaar in PUUR. en is tot stand gekomen door een API-koppeling met Vecozo.


Aan de slag met de Wlz-raadpleegfunctie?

Werk je met PUUR. administratie en wil je gebruik maken van de Wlz-raadpleegfunctie? Geef het aan bij jouw PUUR. adviseur. Dan activeren we de functie voor je.

Ontdek PUUR. tijdens online demo

Werk je nog niet met PUUR. voor de administratie, maar ben je wel nieuwsgierig naar het gemak? Bekijk de online demo

Je ontdekt hoe PUUR. je ondersteunt in jouw werkproces en je werk. Tevens leer je hoe de administratie soepel verloopt met PUUR.


webinar PUUR. voor administratie

Met dit soort handige functies proberen we de administratie zo eenvoudig mogelijk te houden. Maar door de vele regels en uitzonderingen, opgesteld door de verschillende financiers die ook allemaal weer verschillende uitgangspunten hanteren, blijft het een complex geheel.

Je kunt een deel van je zorgadministratie ook uitbesteden aan onze Shared Services collega’s. Stuk voor stuk experts; van Zvw tot Wlz, van AW33 tot AW319, van ORT tot verlof en alles daaromheen, zij weten er wel raad mee!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op onze Shared Services website.


Lees nog even verderDe zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao kiezen voor het ECD PUUR.

3 augustus 2023

Zonnig nieuws in deze druilerige dagen! De zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao gaan per 1 september werken met ons…

bekijken

Hoe hadden datalekken in de zorg voorkomen kunnen worden?

8 juni 2023

Datalekken vormen een groot probleem in de zorgsector. In 2022 waren maar liefst 41 procent van alle datalekken afkomstig uit…

bekijken

Het Zorgmakelaarskantoor & Zorgboerderij Beumershoek kiezen voor PUUR.

3 april 2023

Heugelijk nieuws! Opnieuw kiezen zorgprofessionals om te gaan werken met ons slimme digitale dossier PUUR.   Vereenvoudiging van de werkprocessen…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van