ZorgAccent kiest wederom voor Ecare & PUUR. - PUUR.

ZorgAccent kiest wederom voor Ecare & PUUR.

Deel dit bericht:
     

Zo’n 13 jaar geleden begonnen we aan ons avontuur met ZorgAccent. En dat werd me er eentje! We hebben veel van elkaar geleerd en hele mooie dingen gedaan samen, zoals het bedenken, ontwikkelen en uitrollen van het nieuwe digitale dossier voor de verpleeghuiszorg.


Nauwe samenwerking super waardevol

Regelmatig bekijken we onze samenwerking met een kritische blik. Zijn we nog steeds van toegevoegde waarde voor elkaar en worden we allebei blij van dit partnerschap? Onlangs hebben we het vertrouwen opnieuw naar elkaar uitgesproken en kiezen we de komende jaren om onze intensieve samenwerking verder voort te zetten.

De voornaamste redenen voor ZorgAccent om wederom voor Ecare & PUUR. te kiezen zit ‘m in dit partnerschap. Zowel op strategisch, tactisch en op operationeel niveau.

 

Door deze nauwe samenwerking helpen we elkaar om uitdagingen in de zorg op te lossen. Zo zetten we bijvoorbeeld volledig in op netwerkzorg en standaardisatie. Middels PUUR. maken we gegevens eenvoudig deelbaar met het netwerk van de cliënt en de partners die daarbij horen.

 

Tot slot denken de professionals van ZorgAccent actief mee in de ontwikkelingen die wij als softwareleverancier maken.


ZorgAccent is een krachtige en veelzijdige zorgorganisatie actief in zorg, welzijn, wonen en behandeling in Overijssel (Twente en Salland).

Van wijkverpleging en gemaksdiensten aan huis tot intensieve verpleeghuiszorg: iedereen kan bij ZorgAccent terecht. Betrokkenheid en hoogwaardige kwaliteit staan centraal. Met als uitgangspunt dat de cliënt zo lang mogelijk in zijn eigen leefomgeving kan blijven wonen. Met PUUR. kunnen we alle soorten van zorg optimaal ondersteunen om het dagelijks werk van de zorgprofessionals zo makkelijk mogelijk te maken.

We gaan er weer mooie jaren van maken!

Benieuwd wat wij met PUUR. voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen?


ZorgAccent aan het woord

  • “PUUR. is gewoon heel PUUR.”
  • “PUUR. ondersteunt precies dat wat je wilt en dat haalt ook de ballast en complexiteit eruit voor het team.”
  • “PUUR. ziet er heel vriendelijk en mooi uit.”

Bekijk de video voor alle reacties!


Lees nog even verderDe zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao kiezen voor het ECD PUUR.

3 augustus 2023

Zonnig nieuws in deze druilerige dagen! De zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao gaan per 1 september werken met ons…

bekijken

Hoe hadden datalekken in de zorg voorkomen kunnen worden?

8 juni 2023

Datalekken vormen een groot probleem in de zorgsector. In 2022 waren maar liefst 41 procent van alle datalekken afkomstig uit…

bekijken

Het Zorgmakelaarskantoor & Zorgboerderij Beumershoek kiezen voor PUUR.

3 april 2023

Heugelijk nieuws! Opnieuw kiezen zorgprofessionals om te gaan werken met ons slimme digitale dossier PUUR.   Vereenvoudiging van de werkprocessen…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van