Zorgorganisatie De Gelukshoeve kiest voor PUUR.! - PUUR.


Zorgorganisatie De Gelukshoeve kiest voor PUUR.!

Deel dit bericht:
     

Wij sluiten 2022 fantastisch af, want we hebben zojuist te horen gekregen dat weer een zorgorganisatie kiest voor het werken met ons prachtige digitale zorgdossier PUUR. Welkom bij de club De Gelukshoeve!

Intuïtief en professioneel

Zorgorganisatie De Gelukshoeve biedt een thuis aan mensen met dementie. Door het bieden van een huiselijke, rustgevende en natuurlijke omgeving in combinatie met beweging, échte aandacht en een leuk aanbod van activiteiten streven de professionals van De Gelukshoeve naar zoveel mogelijk geluksmomenten voor en met de bewoners.

In de zoektocht naar een geschikt ECD, kwam PUUR. als winnaar uit de bus. De intuïtiviteit en de professionele opbouw van het dossier zijn grote pluspunten. Tevens het feit dat ‘welzijn’ als uitgangspunt is gebruikt in PUUR. spreekt de professionals aan. En, de mogelijkheid om spraakgestuurd te rapporteren was ook één van de redenen voor De Gelukshoeve om te kiezen voor PUUR. Ze verwachten dat ons ECD PUUR. hen op een hele fijne en natuurlijke wijze gaat ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden.

We gaan er een mooie samenwerking van maken!


Lees nog even verderZorgorganisatie King Arthur Groep kiest voor PUUR.

1 februari 2023

Fantastisch nieuws! Zorgorganisatie King Arthur Groep kiest voor het werken met ons supergave, slimme en gebruiksvriendelijke Elektronisch Cliënten Dossier PUUR….

bekijken

Ook Umbra Zorg kiest voor PUUR.!

31 januari 2023

Opnieuw een zorgorganisatie die overtuigd is van de professionaliteit en vriendelijkheid van ons prachtige ECD PUUR. De zorgprofessionals van Umbra…

bekijken

Wyckzorg Twente kiest voor PUUR.

30 januari 2023

Weer een zorgorganisatie die kiest voor het werken met PUUR.! Dit keer is het de startende zorgorganisatie Wyckzorg Twente. De…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van