Zorgorganisatie De Gelukshoeve kiest voor PUUR.! - PUUR.


Zorgorganisatie De Gelukshoeve kiest voor PUUR.!

Deel dit bericht:
     

Wij sluiten 2022 fantastisch af, want we hebben zojuist te horen gekregen dat weer een zorgorganisatie kiest voor het werken met ons prachtige digitale zorgdossier PUUR. Welkom bij de club De Gelukshoeve!

Intuïtief en professioneel

Zorgorganisatie De Gelukshoeve biedt een thuis aan mensen met dementie. Door het bieden van een huiselijke, rustgevende en natuurlijke omgeving in combinatie met beweging, échte aandacht en een leuk aanbod van activiteiten streven de professionals van De Gelukshoeve naar zoveel mogelijk geluksmomenten voor en met de bewoners.

In de zoektocht naar een geschikt ECD, kwam PUUR. als winnaar uit de bus. De intuïtiviteit en de professionele opbouw van het dossier zijn grote pluspunten. Tevens het feit dat ‘welzijn’ als uitgangspunt is gebruikt in PUUR. spreekt de professionals aan. En, de mogelijkheid om spraakgestuurd te rapporteren was ook één van de redenen voor De Gelukshoeve om te kiezen voor PUUR. Ze verwachten dat ons ECD PUUR. hen op een hele fijne en natuurlijke wijze gaat ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden.

We gaan er een mooie samenwerking van maken!


Lees nog even verderHet Zorgmakelaarskantoor & Zorgboerderij Beumershoek kiezen voor PUUR.

3 april 2023

Heugelijk nieuws! Opnieuw kiezen zorgprofessionals om te gaan werken met ons slimme digitale dossier PUUR.   Vereenvoudiging van de werkprocessen…

bekijken

Terugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van