Spraak-naar-tekst ook bij Sensire en Zorggroep Beek

Na Mijzo gaan ook Sensire en Zorggroep Beek aan de slag met Attendi binnen PUUR.

Deel dit bericht:
     

Bron: https://attendi.nl/nieuws/2021-09-08-mijzo-attendi/

Sinds de integratie van de spraak-naar-tekst technologie van Attendi in ons ECD PUUR. is de oplossing als eerste beschikbaar gesteld voor zorgprofessionals werkzaam in de verpleeghuiszorg bij zorginstelling Mijzo. Na de eerste weken laten de cijfers zien dat de zorgprofessionals actief gebruiken maken van de oplossing. Bovendien werkt het Woonzorg model van Attendi inmiddels al met een nauwkeurigheid van 87%. En de eerste reacties van de gebruikers zijn positief. Zo positief zelfs, dat ook Sensire en Zorggroep Beek de komende weken aan de slag gaan met spraak-naar-tekst binnen PUUR.

Attendi blikt samen met Romy Koreneef- de Kreij, verpleegkundige in opleiding op de Woonzorg locatie Antonia van Mijzo, terug op haar eerste weken met spraak-naar-tekst in PUUR.

Tijdsbesparing en completere verslaggeving

Romy is erg enthousiast over de oplossing: “Praten gaat voor mij veel sneller dan typen, zo ben ik veel sneller klaar”. Ook benadrukt Romy dat rapporteren per spraak ervoor zorgt dat de rapportages completer worden: “Het is niet altijd gemakkelijk om direct na een contactmoment je bevindingen te rapporteren. Je ontkomt niet aan het maken van notities die je later moet overnemen in het dossier. Daardoor maak je toch meer fouten en is je rapportage niet atijd zo compleet als je zou willen. Je kunt nu eenvoudig direct na het contactmoment alles inspreken. Het staat er dan meteen volledig in.”

Met name handig als je onderweg bent

“In de toekomst kan ik me heel goed voorstellen dat het heel normaal is om per spraak te rapporteren. Voor mij was het nauwelijks wennen, ik was er meteen een fan van. Dit is niet alleen voor ons handig, maar bijvoorbeeld ook voor de spoedeisende arts. Die is erg veel onderweg en moet voor het rapporteren wachten tot hij weer op locatie is. Als hij onderweg direct alles kan inspreken dan zou dat enorm helpen.”

Sensire en Zorggroep Beek

Inmiddels heeft de spraak-naar-tekst toepassing van Attendi voor de Woonzorg een nauwkeurigheid van 87%. In samenwerking met Mijzo en Ecare verbetert Attendi deze nog elke dag.
“We zijn erg blij dat in de komende weken ook Sensire en Zorggroep Beek gebruik gaan maken van de oplossing”, aldus Berend Jutte mede-oprichter van Attendi.


Ook benieuwd naar de spraak-naar-tekst oplossing voor jouw zorgorganisatie?

Ben jij ook benieuwd geraakt naar de spraak-naar-tekst oplossing van Attendi binnen PUUR. en wil je hier graag meer over weten?

Mail Chantal of schuif aan bij de online sessie van Mijzo over spraak-naar-tekst op 2 november tijdens de ECD ontdekkingsreis.


Lees nog even verderDe zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao kiezen voor het ECD PUUR.

3 augustus 2023

Zonnig nieuws in deze druilerige dagen! De zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao gaan per 1 september werken met ons…

bekijken

Hoe hadden datalekken in de zorg voorkomen kunnen worden?

8 juni 2023

Datalekken vormen een groot probleem in de zorgsector. In 2022 waren maar liefst 41 procent van alle datalekken afkomstig uit…

bekijken

Het Zorgmakelaarskantoor & Zorgboerderij Beumershoek kiezen voor PUUR.

3 april 2023

Heugelijk nieuws! Opnieuw kiezen zorgprofessionals om te gaan werken met ons slimme digitale dossier PUUR.   Vereenvoudiging van de werkprocessen…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van