Spraak-naar-tekst ook bij Sensire en Zorggroep Beek


Na Mijzo gaan ook Sensire en Zorggroep Beek aan de slag met Attendi binnen PUUR.

Deel dit bericht:
     

Bron: https://attendi.nl/nieuws/2021-09-08-mijzo-attendi/

Sinds de integratie van de spraak-naar-tekst technologie van Attendi in ons ECD PUUR. is de oplossing als eerste beschikbaar gesteld voor zorgprofessionals werkzaam in de verpleeghuiszorg bij zorginstelling Mijzo. Na de eerste weken laten de cijfers zien dat de zorgprofessionals actief gebruiken maken van de oplossing. Bovendien werkt het Woonzorg model van Attendi inmiddels al met een nauwkeurigheid van 87%. En de eerste reacties van de gebruikers zijn positief. Zo positief zelfs, dat ook Sensire en Zorggroep Beek de komende weken aan de slag gaan met spraak-naar-tekst binnen PUUR.

Attendi blikt samen met Romy Koreneef- de Kreij, verpleegkundige in opleiding op de Woonzorg locatie Antonia van Mijzo, terug op haar eerste weken met spraak-naar-tekst in PUUR.

Tijdsbesparing en completere verslaggeving

Romy is erg enthousiast over de oplossing: “Praten gaat voor mij veel sneller dan typen, zo ben ik veel sneller klaar”. Ook benadrukt Romy dat rapporteren per spraak ervoor zorgt dat de rapportages completer worden: “Het is niet altijd gemakkelijk om direct na een contactmoment je bevindingen te rapporteren. Je ontkomt niet aan het maken van notities die je later moet overnemen in het dossier. Daardoor maak je toch meer fouten en is je rapportage niet atijd zo compleet als je zou willen. Je kunt nu eenvoudig direct na het contactmoment alles inspreken. Het staat er dan meteen volledig in.”

Met name handig als je onderweg bent

“In de toekomst kan ik me heel goed voorstellen dat het heel normaal is om per spraak te rapporteren. Voor mij was het nauwelijks wennen, ik was er meteen een fan van. Dit is niet alleen voor ons handig, maar bijvoorbeeld ook voor de spoedeisende arts. Die is erg veel onderweg en moet voor het rapporteren wachten tot hij weer op locatie is. Als hij onderweg direct alles kan inspreken dan zou dat enorm helpen.”

Sensire en Zorggroep Beek

Inmiddels heeft de spraak-naar-tekst toepassing van Attendi voor de Woonzorg een nauwkeurigheid van 87%. In samenwerking met Mijzo en Ecare verbetert Attendi deze nog elke dag.
“We zijn erg blij dat in de komende weken ook Sensire en Zorggroep Beek gebruik gaan maken van de oplossing”, aldus Berend Jutte mede-oprichter van Attendi.


Ook benieuwd naar de spraak-naar-tekst oplossing voor jouw zorgorganisatie?

Ben jij ook benieuwd geraakt naar de spraak-naar-tekst oplossing van Attendi binnen PUUR. en wil je hier graag meer over weten?

Mail Chantal of schuif aan bij de online sessie van Mijzo over spraak-naar-tekst op 2 november tijdens de ECD ontdekkingsreis.


Lees nog even verderOok gehandicaptenzorgorganisatie Hoeve De Klumpe start met PUUR.!

8 oktober 2021

We hebben weer supermooi nieuws dat we graag met jullie delen! Kleinschalige zorgorganisatie Hoeve de Klumpe kiest ervoor om te…

bekijken

Specialistisch Verpleegkundige Teams nu nog beter ondersteund door PUUR.

4 oktober 2021

YESSS! De eerste Specialistisch Verpleegkundige Teams bij Thebe zijn live met het ontvangen van uitvoeringsverzoeken van huisartsen in het ecd…

bekijken

Dolop kiest voor PUUR. het eenvoudige ecd van Ecare!

4 oktober 2021

Stichting Dolop is een ouderinitiatief voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Aan de slag! In Boxtel staat het…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van