PUUR. geschikt voor user provisioning en sluit aan op je digitale werkplek


PUUR. geschikt voor user account provisioning

Deel dit bericht:
     

Het afgelopen jaar hebben we PUUR. ook klaargestoomd voor user account provisioning. Dat maakt het beheer van alle digitale accounts van je medewerkers een stuk makkelijker en efficiënter.

Binnen een zorgorganisatie zijn er al gauw tientallen softwareprogramma’s in gebruik. Dat maakt het aanmaken van gebruikers met bijbehorende toegangsrechten tot (delen van) de applicaties intensief. Ga maar na, als een collega verhuist of wisselt van telefoonnummer, dan moeten die wijzigingen in alle relevante programma’s worden doorgevoerd.

Ook als een collega een andere functie krijgt binnen je organisatie, dan is het wellicht noodzakelijk om toegangsrechten te wijzigingen, aan te maken of in te trekken. En als een medewerker vertrekt, dan moet je alert zijn of de toegang tot alle programma’s is geblokkeerd. Met user account provisioning maak je het beheer de digitale accounts van je medewerkers heel eenvoudig.

Hoe werkt het?

Nieuwe medewerkers maak je aan in een bronsysteem, vaak is dat HR-software. Via user account provisioning kies je welke software, bijvoorbeeld PUUR., de medewerker mag gebruiken. Na één druk op de knop is de gebruiker aangemaakt en heeft hij of zij toegang tot alle applicaties; met 1 gebruikersnaam en een wachtwoord. Ook toegang tot PUUR. kan nu dus heel eenvoudig via het bronsysteem van jullie zorgorganisatie geregeld worden. Dat scheelt weer een hoop tijd!

Meer weten over user account provisioning? Bel of mail met je adviseur, vul onderstaand formulier in of lees meer over de mogelijkheden.PUUR. geschikt voor user provisioning

Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van