PUUR. geschikt voor user provisioning en sluit aan op je digitale werkplek


PUUR. geschikt voor user account provisioning

Deel dit bericht:
     

Het afgelopen jaar hebben we PUUR. ook klaargestoomd voor user account provisioning. Dat maakt het beheer van alle digitale accounts van je medewerkers een stuk makkelijker en efficiënter.

Binnen een zorgorganisatie zijn er al gauw tientallen softwareprogramma’s in gebruik. Dat maakt het aanmaken van gebruikers met bijbehorende toegangsrechten tot (delen van) de applicaties intensief. Ga maar na, als een collega verhuist of wisselt van telefoonnummer, dan moeten die wijzigingen in alle relevante programma’s worden doorgevoerd.

Ook als een collega een andere functie krijgt binnen je organisatie, dan is het wellicht noodzakelijk om toegangsrechten te wijzigingen, aan te maken of in te trekken. En als een medewerker vertrekt, dan moet je alert zijn of de toegang tot alle programma’s is geblokkeerd. Met user account provisioning maak je het beheer de digitale accounts van je medewerkers heel eenvoudig.

Hoe werkt het?

Nieuwe medewerkers maak je aan in een bronsysteem, vaak is dat HR-software. Via user account provisioning kies je welke software, bijvoorbeeld PUUR., de medewerker mag gebruiken. Na één druk op de knop is de gebruiker aangemaakt en heeft hij of zij toegang tot alle applicaties; met 1 gebruikersnaam en een wachtwoord. Ook toegang tot PUUR. kan nu dus heel eenvoudig via het bronsysteem van jullie zorgorganisatie geregeld worden. Dat scheelt weer een hoop tijd!

Meer weten over user account provisioning? Bel of mail met je adviseur, vul onderstaand formulier in of lees meer over de mogelijkheden.PUUR. geschikt voor user provisioning

Lees nog even verderKlik door PUUR. voor de wijkzorg

26 juli 2022

Klik nu zelf heel eenvoudig door PUUR. ons superfijne ECD voor de wijkzorg met de interactieve demo. Interactieve demo voor…

bekijken

Fidesta Zorg kiest voor ons ECD, PUUR.

16 juni 2022

Hier zijn we trots op! Weer een zorgorganisatie die overtuigd is van de kracht van het werken met ons dossier…

bekijken

Klik door PUUR. voor de gehandicaptenzorg

30 mei 2022

Ben jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het uit…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van