PUUR. geschikt voor user provisioning en sluit aan op je digitale werkplek


PUUR. geschikt voor user provisioning

Deel dit bericht:
     

Het afgelopen jaar hebben we PUUR. ook klaargestoomd voor user provisioning. User provisioning maakt het beheer van alle digitale accounts van je medewerkers een stuk makkelijker en efficiënter.

Binnen een zorgorganisatie zijn er al gauw tientallen softwareprogramma’s in gebruik. Dat maakt het aanmaken van gebruikers met bijbehorende toegangsrechten tot (delen van) de applicaties intensief. Ga maar na, als een collega verhuist of wisselt van telefoonnummer, dan moeten die wijzigingen in alle relevante programma’s worden doorgevoerd.

Ook als een collega een andere functie krijgt binnen je organisatie, dan is het wellicht noodzakelijk om toegangsrechten te wijzigingen, aan te maken of in te trekken. En als een medewerker vertrekt, dan moet je alert zijn of de toegang tot alle programma’s is geblokkeerd. Met user provisioning maak je het beheer de digitale accounts van je medewerkers heel eenvoudig.

Hoe werkt het?

Nieuwe medewerkers maak je aan in een bronsysteem, vaak is dat HR-software. Via user provisioning kies je welke software, bijvoorbeeld PUUR., de medewerker mag gebruiken. Na één druk op de knop is de gebruiker aangemaakt en heeft hij of zij toegang tot alle applicaties; met 1 gebruikersnaam en een wachtwoord. Ook toegang tot PUUR. kan nu dus heel eenvoudig via het bronsysteem van jullie zorgorganisatie geregeld worden. Dat scheelt weer een hoop tijd!

Meer weten hierover? Bel of mail met je adviseur of vul onderstaand formulier in. We nemen dan contact met je op.PUUR. geschikt voor user provisioning

Lees nog even verderWebinar: Grip op je administratieve processen

26 februari 2021

Webinar: Grip op je administratieve processen Hoe tevreden zijn de cliënten, hoe functioneren de teams en wat is de status […]

bekijken

Nieuw: berichten direct vanuit PUUR. naar de huisarts en weer terug

25 januari 2021

Samenwerken voor betere zorg, dat vinden wij belangrijk! Net als jij. Daarom hebben we nu iets nieuws in PUUR. dat […]

bekijken

Inloggen via DigiD op PUUR. van jou

21 januari 2021

Toegang tot PUUR. van jou krijg je straks via DigiD. En daar is een reden voor! Op dit moment ligt namelijk […]

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van