Thema's - PUUR.

Thema’s

Lees hier meer over alle zorg en ict gerelateerde thema’s die ons als ICT bedrijf voor de zorg bezighouden. Zoals ketencommunicatie, privacy, kwaliteit etc. Heb je meer vragen over de thema’s, laat het ons gerust weten of schuif aan bij één van de online webinars waarbij we dieper ingaan op de thema’s.

Digitaal dossier

Steeds meer zorgorganisaties gebruiken een digitaal zorgdossier als hulpmiddel bij de zorgverlening. Lees hier meer over een digitaal zorgdossier.

bekijken

Kwaliteitskader Wijkverpleging

Het Kwaliteitskader is een belangrijke graadmeter voor zelfstandig wonende cliënten en hun netwerk. Hier lees je meer over het Kwaliteitskader Wijkverpleging en hoe we het vanuit PUUR. ondersteunen. 

bekijken

Informatieveiligheid

Veilige systemen is van essentieel belang. Zeker in een sector als de zorg, waar veel wordt gewerkt met privacygevoelige informatie. Lees hier meer over informatieveiligheid en hoe wij hier in PUUR. mee omgaan.

bekijken

Elektronisch dossier voor de gehandicaptenzorg

6 tips die je helpen bij de juiste keuze voor een elektronisch dossier voor de gehandicaptenzorg. Lees snel verder!

bekijken

PREM

Elke zorgorganisatie in de wijkverpleging is verplicht om jaarlijks de PREM (Patient Reported Experience Measures) te doen.

Maar wat is PREM en waarom is het er?4 vragen en antwoorden over de PREM voor de wijkzorg vind je hier. Lees snel verder!

bekijken

Zelfroosteren in de zorg

Wil je zorgprofessionals meer regie geven over hun werkzaamheden, dan ligt de overstap op zelforganiserende zorgteams voor de hand. Zelfroosteren in de zorg is dan een logische stap. Lees hier verder!

bekijken

Zorgdossier thuiszorg

Een papieren zorgdossier is niet meer toereikend omdat het delen van gegevens en samenwerken in zo’n dossier lastig is. Maar ook een digitaal zorgdossier dat omslachtig werkt, werkt de zorgverlener tegen. Een zorgdossier voor de thuiszorg moet daarom gebruiksvriendelijk en slim zijn en samenwerking bevorderen. Lees snel verder.

bekijken

VVT software

In 2030 zijn er naar schatting 2 miljoen mensen van 75 jaar of ouder, aldus ramingen van het Sociaal Cultureel Planbureau. Het aantal 85 plussers stijgt naar bijna 560.000. De ouderen wonen zo lang mogelijk zelfstandig maar hebben een stijgende en vaak complexe zorgvraag. Daarvoor is hulp van meerdere zorgaanbieders noodzakelijk. Dat stelt nieuwe eisen aan VVT-software. Lees meer over de eisen.

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van